Gastro Vinohrady s.r.o.
Slezská 22/821
120 00 Praha 2

IČO: 27392341
Tel.: 222 524 525
Fax.: 222 524 526

POLEDNÍ MENU

 

Cena polévky bez poledního menu 39,-Kč

Polední menu podáváme od 11:00 do 15:00, nebo do vyprodání. Po dobu poledního menu Vám nabízíme: 

Rozlévaný juice jablko/pomeranč 0,2l 20,-
Domácí malinovka 0,3l 29,-
Espresso 29,- 

 

Pondělí  12.11.2018

 

Slepičí vývar s domácímí nudlemi  1,3,7

Rybí polévka se zeleninou a paprikou 9

 29,-

1.Zabijačkový guláš s houskovým knedlíkem 1,3,7

109,-

2.Smažený vepřový řízek se šťouchaným bramborem a cibulí 1,3,7

 99,-

3.Tagliatelle s rajčaty, kuřecím masem a parmazánem 1.3,7

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE: Hovězí nudličky Stroganoff s jasmínovou rýží 1,7

 129,-

DEZERT: Jahodovošvestková bublanina s tvarohem a drobenkou 1,3,7

 35,-
   

Úterý 13.11.2018

 

Hovězí vývar s drobením 1,3,7,9

Bramborová 1,9

 29,-

1. Vepřové výpečky se zelím a houskovým knedlíkem1,3,7

 109,-

2. Kuřecí plátek na přírodno s rýží GF

 99,- 

3. Mix salátů s nakládanou červenou řepou, fenyklem a limetkovou ricottou,bagetka 1,7

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE: Wrap s krutím masem, hranolkami a bylinkovým dipem 1,7

 129,-

DEZERT: Jahodovošvestková bublanina s tvarohem a drobenkou 1,3,7

 35,-
   

Středa 14.11.2018

 

Boršč GF

Brokolicový krém 1,7

 29,-

1. Hovězí pečeně s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem 1,3,7

 109,-

2. Vepřová směs na kari s pórkem, chilli a rýží 1,7

 99,-

3. Tagliatelle s smetanou, bazalkou a kuřecím masem 1,3,7

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE: Vepřová panenka ,listový špenát a bramborová kaše 7

129,-

DEZERT:Jahodovošvestková bublanina s tvarohem a drobenkou 1,3,7

 35,-
   

Čtvrtek 15.11.2018 

 

Francouzská cibulačka s opečeným toastem 1,7

Cizrnová s máslovými krutónky 1,3,7

 29,-

1. Vepřová pečeně na smetaně s houskovým knedlíkem 1,3,7

 109,-

2. Mexický guláš s rýží 1

 99,-

3. Salát z červené čočky a kořenové zeleniny s opečenou pancetou a sázeným vejcem 3

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE: Steak z lososa na bylinkách s vařeným bramborem a citronem 7

139,-

DEZERT: Jahodovošvestková bublanina s tvarohem a drobenkou 1,3,7

 35,-
   

Pátek 16.11.2018

 

Kuřecí vývar s masem a zeleninou 9

Mrkvový krém se zázvorem a chilli 1,7

 29,-

 1. Domácí plněné bramborové knedlíky s uzeným masem, kysaným zelím a cibulkou 1,3,7,10

 109,-

 2. Smažený kuřecí stehenní řízek s vařeným bramborem a okurkou 1,3,7,10

 99,-

 3.Lasagne formaggi 1,3,7

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE: Zvěřinové ragů s karlovarským knedlíkem 1,9,10

 129,-

DEZERT: Jahodovošvestková bublanina s tvarohem a drobenkou 1,3,7

 35,-

 

Seznam potravinových alergenů dle směrnice 1169/11 EU dostanete na vyžádání od obsluhy 

DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJE PERSONÁL RESTAURACE SOKOLOVNA 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 


 

             
  Jídelní lístek
Nápojový lístek
Galerie
Kontakty a rezervace
       
             
   
     
  © 2014 Gastro Vinohrady s.r.o. Slezská 22/821, 120 00 Praha 2 | IČO: 27392341 | Tel.: + 420 222 524 525 | Fax.: + 420 222 524 526 | Email: info @ restaurantsokolovna.cz | Design by Seo4u.cz | Login