Gastro Vinohrady s.r.o.
Slezská 22/821
120 00 Praha 2

IČO: 27392341
Tel.: 222 524 525
Fax.: 222 524 526

POLEDNÍ MENU

 

Cena polévky bez poledního menu 39,-Kč

Polední menu podáváme od 11:00 do 15:00, nebo do vyprodání.

Po dobu poledního menu Vám nabízíme:
Domácí malinovka 0,3l 29,-
Espresso 29,- 

  

Pondělí  10.12.2018

 

Domácí slepičí vývar s masem, zeleninou a domácími nudelmi 1,3,7,9 

Hrachová se slaninou  1

 29,-

1.Katův šleh s jasmínovou rýží GF                      

109,-

2. Těstoviny s tomatovou omáčkou a rukolou, parmazán   

 99,-

3. Smažený karbanátek s bramborovou kaší a kyselou okurkou 1,3,7,10,12  

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE: Kuřecí prsíčka na grilu se sečuánským pepřem s gratinovaným bramborem a ledovým salátem s paprikou 7    

 139,-

DEZERT: Kokosovo - máslová bublanina se švestkami a drobenkou podávaná s vanilkovým pudingem. 1,3,7,8

 45,-
   

Úterý 11.12.2018

 

Minestrone  GF

Lososový krém 1,4,7

 29,-

1. Vepřová plec na paprice s houskovým knedlíkem 1,3,7 

 109,-

2.Kuřecí kung-pao s jasmínovou rýží GF  

 99,- 

3. Zapečené brambory s uzeným masem a kořenovou zeleninou, pažitka, okurka 3,7,10,12  

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE: Steak z vepřové krkovice na zelených fazolkách s česnekem a pečeným bramborem GF 

 139,-

DEZERT: Kokosovo - máslová bublanina se švestkami a drobenkou podávaná s vanilkovým pudingem. 1,3,7,8  

 45,-
   

Středa 12.12.018

 

Česnečka s vejci a bramborem 3,9

Krémová polévka z kuřete s kořenovou zeleninou a krutony 1,3,7,9

 29,-

1. Vepřové na kmíně s houskovým knedlíkem 1,3,7   

 109,-

2. ¼ Pečené kuře s máslovou bramborovou kaší 7 

 109,-

3. Salát z pečené červené řepy, špaldy, rukoly s citronovým vinaigrettem a parmezánem 

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE: Hovězí stroganoff s jasmínovou rýží 7     

139,-

DEZERT:Kokosovo - máslová bublanina se švestkami a drobenkou podávaná s vanilkovým pudingem. 1,3,7,8    

 45,-
   

Čtvrtek 13.12.2018 

 

Telecí vývar s nudlemi

Fazolová s klobásou

 29,-

1. .Hovězí na smetaně s houskovým knedlíkem  1,3,7,9,10,12

 119,-

2. Dalmácké čufty s jasmínovou rýží 1,3,7,9,10,12          

 99,-

3. Vepřová jatra na roštu s vařenym bramborem a tatarkou 7,10,12

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE: Treska zapečená se sýrem, smetanou a bazalkovými bramborami 3,7,8

129,-

DEZERT: Kokosovo - máslová bublanina se švestkami a drobenkou podávaná s vanilkovým pudingem. 1,3,7,8      

 45,-
   

Pátek 14.12.2018

 

Kuřecí vývar s fritátovými nudelmi 1,3,7,9

Jihočeská kulajda 1,3,7

 29,-

 1. Smažený kuřecí stehenní řízek s bramborovým salátkem 1,3,7,9,10,12   

 109,-

2. Zabijačkový gulášek s houskovým knedlíkem 1,3,7   

 109,-

 3. Domácí plněné bramborové knedlíky uzeným masem se zelím a cibulkou  

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE: Zeleninový salát s dresingem, smaženým hermelínem a brusinkami 1,3,7                    

 129,-

DEZERT: Kokosovo - máslová bublanina se švestkami a drobenkou podávaná s vanilkovým pudingem. 1,3,7,8  

 45,-

 

Seznam potravinových alergenů dle směrnice 1169/11 EU dostanete na vyžádání od obsluhy 

DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJE PERSONÁL RESTAURACE SOKOLOVNA 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

  

 

             
  Jídelní lístek
Nápojový lístek
Galerie
Kontakty a rezervace
       
             
   
     
  © 2014 Gastro Vinohrady s.r.o. Slezská 22/821, 120 00 Praha 2 | IČO: 27392341 | Tel.: + 420 222 524 525 | Fax.: + 420 222 524 526 | Email: info @ restaurantsokolovna.cz | Design by Seo4u.cz | Login