Gastro Vinohrady s.r.o.
Slezská 22/821
120 00 Praha 2

IČO: 27392341
Tel.: 222 524 525
Fax.: 222 524 526

 POLEDNÍ MENU


Polední menu podáváme od 11:00 do vyprodání, po dobu poledního menu Vám nabízíme:


Bonaqua 0,25l  9,-
Rozlévaný juice jablko/pomeranč 0,2l 20,-
Domácí malinovka 0,3l 29,-
Espresso 29,-

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Pondělí  17.7.2017

 

BRAMBORAČKA Polévka z brambor, kořenové zeleniny a hub, ovoněná majoránkou

 

1. PLNĚNÉ BR. KNEDLÍKY Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené bílé zelí, sklovitá cibulka

99,-

2. PEČENÉ KUŘE Pečené kuřecí stehno, máslová zelenina, šťouchaný brambor s jarní cibulkou

99,-

3. PASTA, ŠPENÁTOVÉ PESTO Čerstvé těstoviny se špenátovým pestem, kousky grilovaného kuřecího prsíčka, parmazán 

99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE: HOVĚZÍ BURGER Hovězí burger podávaný v máslové housce, čerstvá zelenina, majonéza, hranolky, kečup

129,-

NABÍDKA TÝDNE: ROASTBEEF Za studena podávaný roastbeef, pečené brambory, tatarská omáčka, mix salátek

159,-
   

Úterý  18.7.2017

 

HRÁŠKOVÝ KRÉM Krémová polévka ze zeleného hrášku s krutony

 

1. UZENÉ, ŠPENÁT, KNEDLÍK Plátek uzeného masa, chlupatý knedlík, špenát, sklovitá cibulka

99,-

2. SMAŽENÁ TRESKA Smažená treska v bylinkovém trojobalu, bramborová kaše, citron

99,-

3. BOLOŇSKÉ LASAGNE Zapečené lasagne s boloňským ragů a bešamelem

99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA Kousky restované vepřové panenky, houbové ragů, krokety

129,-

NABÍDKA TÝDNE: ROASTBEEF Za studena podávaný roastbeef, pečené brambory, tatarská omáčka, mix salátek

159,-
   

Středa 19.7.2017

 

KVĚTÁKOVÝ KRÉM Krém z květáku ovoněný muškátovým oříškem, krutony

 

1. ČOČKA NA KYSELO Čočka na kyselo, grilovaná papriková klobása, okurka, sklovitá cibulka

99,-

2. KUŘECÍ ŠPÍZ Špíz z kuřecích prsíček a zeleniny, šťouchaný brambor s jarní cibulkou, zelný salát

99,-

3. SALÁT S KUŘECÍM MASEM Mix salátek, krájená čerstvá zeleniny, jogurtová zálivka, rozpečený toast, restované kuřecí maso na bylinkovém másle

99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE: KRŮTÍ ŘÍZEK Smažený řízek z krůtího prsíčka v bylinkové strouhance, bramborová kaše, bylinkový olej, rajčatový salátek, citron

129,-

 NABÍDKA TÝDNE: ROASTBEEF Za studena podávaný roastbeef, pečené brambory, tatarská omáčka, mix salátek

159,-
   

Čtvrtek 20.7.2017 

 

HOVĚZÍ Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

 

 1. ROZLÍTANÝ PTÁČEK Nezavinutý španělský ptáček, dušená rýže

99,-

2. KAPUSTOVÉ KARBANÁTKY Smažené karbanátky z mletého masa a kapusty, bramborová kaše, nakládaná okurka

99,-

3. SALÁT, SMAŽENÝ HERMELÍN Mix salát, krájená zelenina, kousky smaženého hermelínu v trojobalu, zálivka s brusinkami

99,-

 TIP ŠEFKUCHAŘE: STEAK Z KRKOVIČKY Vepřová krkovice pečená v celku a následně grilována, pečené kousky brambor a kořenové zeleniny, česneková zakysanka

129,-

 NABÍDKA TÝDNE: ROASTBEEF Za studena podávaný roastbeef, pečené brambory, tatarská omáčka, mix salátek

159,-
   

Pátek 21.7.2017

 

MINESTRONE S FAZOLEMI Hustá polévka s fazolemi, bramborem a kořenovou zeleninou

 

1. HERMELÍN V BRAMBORÁKU Zapečený hermelín v bramboráku, hanácký salát z červeného zelí

99,-

2. KUŘECÍ KUNG – PAO Restované kuřecí maso se zeleninou a arašídy, dušená rýže

99,-

3. STRAPAČKY SE ZELÍM Domácí strapačky s kysaným zelím, restovaným uzeným masem a sklovitou cibulkou

99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE: LÍČKA PO BURGUNDSKU Dlouze tažená hovězí líčka, omáčka z kořenové zeleniny, brusinek a červeného vína, bramborová kaše, kořenová zelenina

129,-

NABÍDKA TÝDNE: ROASTBEEF Za studena podávaný roastbeef, pečené brambory, tatarská omáčka, mix salátek

159,-

ALERGENY V JÍDELNÍM LÍSTKU

1. Obiloviny obsahující lepek
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6. Sojové boby (soja) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody a výrobky z nich (ořechy)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich

 

 

 

 

             
  Jídelní lístek
Nápojový lístek
Galerie
Kontakty a rezervace
       
             
   
     
  © 2014 Gastro Vinohrady s.r.o. Slezská 22/821, 120 00 Praha 2 | IČO: 27392341 | Tel.: + 420 222 524 525 | Fax.: + 420 222 524 526 | Email: info @ restaurantsokolovna.cz | Design by Seo4u.cz | Login