Gastro Vinohrady s.r.o.
Slezská 22/821
120 00 Praha 2

IČO: 27392341
Tel.: 222 524 525
Fax.: 222 524 526

 

 POLEDNÍ MENU

 

Cena polévky pez poledního menu 39,-Kč

Polední menu podáváme od 11:00 do 15:00, nebo do vyprodání. Po dobu poledního menu Vám nabízíme: 

Rozlévaný juice jablko/pomeranč 0,2l 20,-
Domácí malinovka 0,3l 29,-
Espresso 29,-

 

 

Pondělí  22.10.2018

 

Zeleninový vývar s krupicovými noky (1,3,7,9),

Šumavská bramboračka s vejci (1,3,7,9)

 29,-

1. Záhorácký závitek, houskový knedlík (1,3,7)

99,-

2. Zapečená treska se sýrem, jarní cibulkou a vařeným bramborem  GF (7)

99,-

3. Wrap s kuřecím prsíčkem,  MIXem salátů, dipem z modrého sýra (1,7)

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE:

Hovězí na česneku s listovým špenátem, bramborový knedlík (1,3,7)

 129,-

DEZERT:Švestková Bublanina (1,3,7)                                                                                                  

35,-
   

Úterý 23.10.2018

 

Zvěřinový vývar GF, Francouzská cibulačka se sýrovými krutony (1,3,7)

 29,-

1. Marinovaná krkovička s pečeným bramborem GF

 99,-

2. Kuřecí kung-pao s jasmínovou rýží GF

99,- 

3. Spaghetti s pancetou, cherry rajčátky, olivami, česnekem a parmezánem (1,3,7)

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE:

Srnčí guláš s perníkovým knedlíkem (1, 3,7)

 129,-

DEZERT:Švestková Bublanina (1,3,7)                                                                                                 

35,-
   

Středa 24.10.2018

 

Telecí vývar s telecími knedlíčky(1,3,7), Minestrone GF

 29,-

1. Vepřové na paprice, houskový knedlík  (1,3,7)

99,-

2. Lassagne Bolognese (1,3,7)

99,-

3. Cous-cous s grilovanou zeleninou a bylinkovým dipem (1,7)

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE:

Smažené pikantní kuřecí paličky, salát Coleslaw (1,7)

129,-

DEZERT: Švestková Bublanina (1,3,7)                                                                                                 

35,-
   

Čtvrtek 25.10.2018 

 

Hovězí vývar s nudlemi (1,3, 9), Zelný eintopf (hustá zelná polévka s krkovičkou (1,7)

 29,-

1. Segedínský guláš, houskový knedlík (1,3,7)

99,-

2. Rissoto s kuřecím masem, žampiony, dýní a tymiánem GF (7)

99,-

3. Pečený lilek plněný pikantní mrkví, těstovinový salátek (1,3)

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE:

Mořská štika na bilinkovém másle, štouchané brambory s pórkem a máslem  GF (7)

129,-

DEZERT:  Švestková Bublanina (1,3,7)                                                                                              

35,-
   

Pátek 26.10.2018

 

Boršč GF, Čočková s pikantní klobáskou (1,7)

 29,-

1. Vepřové na žampionech s rýží GF

 99,-

 2.Smažené kuřecí nugetky, bramborová kaše se sýrem a pikantním                             jogurtovým dipem (1,3,7)

 99,-

3. MIX salátů s červenou řepou a gratinovanou mozzarellou GF (7)

 99,-

TIP ŠEFKUCHAŘE:

Hovězí svíčková, karlovarský knedlík, brusinky (1,3,7,9,10)

 129,-

DEZERT: Švestková Bublanina (1,3,7)                                                                                                 

 35,-

 

 

Seznam potravinových alergenů dle směrnice 1169/11 EU dostanete na vyžádání od obsluhy

 

DOBROU CHUŤ VÁM PŘEJE PERSONÁL RESTAURACE SOKOLOVNA

 

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

             
  Jídelní lístek
Nápojový lístek
Galerie
Kontakty a rezervace
       
             
   
     
  © 2014 Gastro Vinohrady s.r.o. Slezská 22/821, 120 00 Praha 2 | IČO: 27392341 | Tel.: + 420 222 524 525 | Fax.: + 420 222 524 526 | Email: info @ restaurantsokolovna.cz | Design by Seo4u.cz | Login